Kurz

BODHI JÓGA

BODHI JÓGA
Marek Szweda - BODHI JÓGA

Marek Szweda

Jaroslav Szweda - BODHI JÓGA
Jaroslav Szweda

Úvod do energetické praxe

06.06.2023
19:30 - 20:45
Penalizační zóna od 06.06 15:30
Cena kurzu 500 Kč
Lekce 1 / 4

"Energie je základem našeho bytí. Když naše energie proudí volně a harmonicky, jsme zdraví a šťastní. Energetické harmonizační léčitelské systémy nám pomáhají obnovit tuto harmonii a rozvinout naši vnitřní sílu."

V rámci tohoto úvodního kurzu energetické praxe se budeme v rámci 4 lekcí zabývat jak teoretickým úvodem do této oblasti, která je velice úzce spjatá například s tradiční čínskou medicínou a meridiány, s jógou a energetickými dráhami (nāḍī), energetickými centry (čakrami) a energetickým polem (aurou), zároveň také bezesporu s kvantovou fyzikou a dokonce i epigenetikou.

Základem této praxe však nebude jen samá teorie, ale zejména skutečná praxe, kdy člověk začne vnímat jemnější spektrum jeho smyslů a tím začíná vnímat jemnohmotné spektrum života, které mu pak dovolí s touto úrovní pracovat. 

Samozřejmě na světě existuje okolo 50 různých energetických praktik, jako je access bars, reiki, shambhala, reconnection, tradiční čínská medicína (tuina), jóga a její techniky, qi-gong, aj... Ovšem zde se nejedná o to, že si zaplatíte kurz a tam vám předají tajné symboly a jejich metodiku (jak je čím dál běžnější v dnešní době). Zde se jedná o kurz formou své vlastní praxe, kdy objevujete své vlastní kvality a ty aplikujete formou nejryzejší k prospěchu všech - nikoliv za finančním obnosem. :)

Jedná se pouze o úvodní kurz do této tematiky, na kterou se poté od září vytvoří ucelený dlouhodobý kurz. V rámci 4 lekcí si vyzkoušíte:
- Teoretický úvod + vysvětlení fungování energetické stimulace (aneb ryzejší člověk = ryzejší kvalita energie - neustálý proces sebepoznávání a sebekultivace)
- Vnímání jemnějšího spektra našich smyslů a jejich rozvoj
- Energetická harmonizace - sebe sama + ve dvojicích
- Energetická harmonizace ve skupině

S sebou si vezměte: Volné oblečení, vše ostatní máme k dispozici u nás v centru

Cena: 500 Kč / účastníka
Kapacita: 16 míst
Rezervace nutná

Již proběhlo

Sdílet kurz BODHI JÓGA na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)