WORKSHOP

WORKSHOP
Marek Szweda - WORKSHOP

Marek Szweda

Tibetské mísy

03.09.2024
18:00 - 20:00
Penalizační zóna od 03.09 10:00
Cena 300.00 Kč

Zveme vás na praktický workshop, kde se budeme věnovat teoretickému základu i praktické hře na tibetské mísy, kde si vyzkoušíte i různé styly hraní a společnou muziko-relaxační praxi s použitím úžasných terapeutických nástrojů, které máme u nás v Dragon Centru (od těch nejmenších tibetských mís až po 50cm chrámovou mísu).Zveme vás na praktický workshop, kde se budeme věnovat teoretickému základu i praktické hře na tibetské mísy, kde si vyzkoušíte i různé styly hraní a společnou muziko-relaxační praxi s použitím úžasných terapeutických nástrojů, které máme u nás v Dragon Centru (od těch nejmenších tibetských mís až po 50cm chrámovou mísu).


Datum: 3. září | Čas: 18:00 - 20:00
Místo: Dragon Center Karviná, Slovenská 2868/33a
Rezervace: nutné online přes rezervační systém na odkazu zde: https://dc-akademie.inrs.cz/rs/id/4610/workshop
Co si vzít s sebou: Pohodlné oblečení (ideálně bavlna) a případně svou tibetskou mísu
Cena: 300 Kč 😉


Co vás čeká:
🐲 Zasvěcení do světa zvuku a vibrací: Zažijte jedinečné chvíle s tibetskými mísami pod vedením lektora jógy a meditací Marka Szwedy.
🎵 Praktická a teoretická část: Naučte se techniky hraní na tyto úžasné nástroje a získejte hlubší pochopení jejich využití pro relaxaci a meditaci.
🤝 Interaktivní zážitek: Vyzkoušíte si tibetské mísy rozeznít, zavnímat si sílu jejich vibrací a také prožít skupinovou meditaci.

Přidejte se k nám a prožijte jedinečný večer plný zvuků a vibrací, které budou procházet doslova celým Vaším tělem!🎵
Workshop je otevřený pro všechny zájemce, ať už jste úplní laici, nebo třeba milovníci jógy, Kung-Fu, meditací,... Jste zváni všichni, koho tato oblast zajímá. 🙂

Těším se na vás!🐲
Marek Szweda

Již proběhlo

Sdílet WORKSHOP na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)